Burnunu sildikten sonra ekmeğin üzerine sürdü

Cep telefonuyla yaptığı iğrençliği kaydeden fırıncı, burnunu sildikten sonra ekmeklerin üzerine sürdü. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınarak tutuklandı.

Burnunu sildikten sonra ekmeğin üzerine sürdü

Ekvador'un en büyük kenti Guayaquil'de çekildiği tespit edilen görüntülerde genç bir fırıncı cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde burnuna dokunduktan sonra ellerini ekmeklere sürüyor.

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından art arda şikayet telefonları alan polis ve sağlık bakanlığı ekipleri harekete geçti ve kısa sürede adresi ve kimliği tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

California Panadería & Pastelería unlu mamul zinciri çalışanı olduğu tespit edilen genç çıkarıldığı mahkemece "Halkın sağlığını tehlikeye atmak" suçlamasıyla tutuklandı. Genç adamın yakında tekrar hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Fırın zincirinin bulunduğu Guayas eyaleti Valisi Pedro Pablo Duart, şüphelinin resimlerini polis arabasının önündeki manşetlerle paylaştı.

Johns Hopkins Üniversitesi'nin son rakamlarına göre Ekvador, Güney Amerika'nın korona virüsten en çok etkilenen ülkelerinden bin 966 korona virüs vakası görülen ülkede 62 ölüm gerçekleşti.