Yasak Elma'nın eski yıldızı Talat Bulut taciz davasında 43 kişiden şikayetçi!

FOX TV'de yayımlanan Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut, 43 kişiden şikayetçi oldu.

Yasak Elma'nın eski yıldızı Talat Bulut taciz davasında 43 kişiden şikayetçi!

FOX TV'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan sevilen dizi Yasak Elma'da oynadığı sırada Talat Bulut hakkında ortaya atılan skandal iddia ortalığı karıştırmıştı.

Ünlü oyuncu Talat Bulut'un, sette çalışan kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz etti iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Özge Şimşek, oyuncu Talat Bulut'tan şikayetçi oldu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında taciz iddialarına ilişkin Talat Bulut hakkında ‘delil yetersizliği’ nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

Takipsizlik kararının ardından Talat Bulut, taciz iddiasında bulunan Özge Ş. hakkında Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

 Bulut, bununla da sınırlı kalmadı son hamlesinde işe ünlü isimleri de karıştırdı. Talat Bulut, taciz iddiaları ile gündemdeyken sosyal medyada linç kampanyaları başlatılmıştı. Bulut bu lincin cezasız kalmamasını istedi.

Çevirmen Deniz Gedizlioğlu'nun internet sitesinde konuyla ilgili yazdığı yazıyı birçok kişi kendi hesaplarında paylaştı. Talat Bulut, Deniz Gedizlioğlu'nun kalama aldığı yazısı için ‘aleni hakaret', yazıyı paylaşan 43 kişiden de 'aleni hakaretin zincirleme biçimde işlenmesi' suçunu işledikleri gerekçesiyle şikayette bulundu.