Futbol camiasını sallayan şantaj skandalı... Hamile bıraktığı kadını kürtaja zorlamak için çıplak fotolarıyla tehdit etti

Barcelona'nın eski kalecisi Jasper Cillessen'in eski kız arkadaşı spor muhabiri Maria Moran'ı kürtaj yaptırmak için özel fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ettiği öne sürüldğü.

Futbol camiasını sallayan şantaj skandalı... Hamile bıraktığı kadını kürtaja zorlamak için çıplak fotolarıyla tehdit etti

Hollanda ekibi Ajax'ta forma giydikten sonra Barcelona'ya transfer olan Jasper Cillessen, 2016-19 yılları arasında 3 yıl Katalan ekibinin formasını giymişti. Şu anda Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de kariyerine devam eden Cillessen skandal bir olayla gündeme geldi. 

GERÇEK BİR YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

İspanyol spor muhabiri Maria Moran, 2021 yılı Ekim ayında Cayetana adında bir kızı dünyaya getirdi. Kasım ayına kadar babası belli olmayan çocuğun, Jasper Cillesen'in çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Futbol camiasını sallayan şantaj skandalı... Hamile bıraktığı kadını kürtaja zorlamak için çıplak fotolarıyla tehdit etti - Resim : 1

MAHKEMEYE BAŞVURDU

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS'ın haberine göre Cillessen, çocuğunu sahiplenmeyince Moran, mahkemeye başvurunca ünlü futbolcu için dava açıldı.

NEREDEYSE HER GÜN ŞANTAJA UĞRAMIŞ

Holanda'da yayın yapan Story'ye konuşan Moran, Cillessen tarafından "neredeyse her gün" şantaja uğradığını söyledi. Moran şunları söyledi:

“Jasper, hamileyken bile beni birkaç kez tehdit etti ve şantaj yaptı. Beni çok korkuttu. Kürtaj yaptırdı. İstemezsem özel fotoğraf ve videolarımı yayınlayacaktı. Neredeyse her gün şantaj yaptı. Medya ile konuşmama da izin verilmedi."

Futbol camiasını sallayan şantaj skandalı... Hamile bıraktığı kadını kürtaja zorlamak için çıplak fotolarıyla tehdit etti - Resim : 2

KIZININ HASTAYKEN BİLE DURUMUNU SORMADI

Moran şöyle devam etti:

"O adamın hayatı umurumda değil. Ben sadece kızımı önemsiyorum, ona yemek yedirmeliyim. Kızının nefes alma sorunları nedeniyle hastanede yattığı sırada bile hiç soru sormayan bir adam saygıyı hak etmiyor. Kızının çok hasta olduğunu ve hastanede olduğunu biliyordu. Ama görünüşe göre umursamıyordu."

Cillessen, solunum sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığında bile çocuğunun varlığını görmezden gelmekle suçlanıyor.