Galatasaray 15 milyon euro'ya sattı, Fenerbahçe de 6,5 milyon euroya sattı ama yokları oynuyordu! Bir anda yıldızı parladı, milli davet aldı

Türkiye kariyerinde ne Galatasaray ne de Fenerbahçe'ye zarar ettirmeyen Bruma yeniden parlak günlerini yaşıyor. Galatasaray'ın 15 milyon euro bedelle, Fenerbahçe'nin ise 6,5 milyon euro bedelle sattığı yıldız oyuncu Portekiz milli takımından davet aldı.

Galatasaray 15 milyon euro'ya sattı, Fenerbahçe de 6,5 milyon euroya sattı ama yokları oynuyordu! Bir anda yıldızı parladı, milli davet aldı

Türkiye'de hem Galatasaray hem de Fenerbahçe taraftarının yeteneğine saygı duyduğu isimler arasında yer alan Bruma, yeni takımı SC Braga'da kariyerini yeniden parlatmanın mutluluğunu yaşıyor. 

13 MİLYON EURO VERİP ALMIŞLARDI

2013 yılında Sporting CP'den Galatasaray'a 13 milyon euro bedelle transfer olan yıldız futbolcu sarı kırmızılı ekipte bir türlü düzenli bir performans gösteremeyince 15 milyon euro bedelle  RB Leipzig'e satıldı. 

Galatasaray 15 milyon euro'ya sattı, Fenerbahçe de 6,5 milyon euroya sattı ama yokları oynuyordu! Bir anda yıldızı parladı, milli davet aldı - Resim : 1

TÜRKİYE'YE GERİ DÖNDÜ

Avrupa kariyeri de istediği gibi gitmeyen Bruma, 2022 yılında PSV'Den 4.25 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı lacivertli ekipte de istenilen performansı gösteremeyen yıldız futbolcu bu senenin başında 6, 5 milyon euro bonservis karşılığında SC Braga'ya satıldı. 

BİR ANDA YILDIZI PARLADI

Braga'da yeniden kendisini gösterme fırsatını iyi kullanan Bruma, yeni takımında çıktığı 17 maçta 6 gol 3 asist yaparak taraftarın gözdesi halina geldi. Bruma bu performansının karşılığını da Portekiz Milli Takımı'ndan davet alarak gördü.