Galatasaray, 16 milyon euroluk yıldızı bonservissiz transfer etti! Yıldız futbolcu bu akşama gelecek, taraftarlar havalimanına akın edecek

Galatasaray’ın İngiliz ekibi Chelsea ile transferi için anlaşmaya vardığı Hakim Ziyech için bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. Yıldız futbolcunun sağlık kontrolü ve resmi imzayı atmak için bu akşam İstanbul’a gelecek.

Galatasaray, 16 milyon euroluk yıldızı bonservissiz transfer etti! Yıldız futbolcu bu akşama gelecek, taraftarlar havalimanına akın edecek

Kanat bölgesi için Milot Rashica’yı Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray, kanat bölgesi transferini tamamladı. Sarı kırmızılı takım İngiliz ekibi Chelsea’de forma giyen Hakim Ziyech’i kadrosuna kattı.

Galatasaray, 16 milyon euroluk yıldızı bonservissiz transfer etti! Yıldız futbolcu bu akşama gelecek, taraftarlar havalimanına akın edecek - Resim : 1

GALATASARAY BONSERVİS ÖDEMEYECEK

Ertan Süzgün’ün haberine Galatasaray, Faslı yıldızın transferini bonservis bedeli ödemeden tamamladı. Faslı oyuncunun transferine ilişkin yapılan anlaşmaya göre iki kulüp arasında oynamaya bağlı ve başarı bonusları bulunuyor.

İSTANBUL'A GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Galatasaray’ın yeni transferi Ziyech, bu akşam 22.30’da Atatürk Havalimanı’nda olacak.

Galatasaray, 16 milyon euroluk yıldızı bonservissiz transfer etti! Yıldız futbolcu bu akşama gelecek, taraftarlar havalimanına akın edecek - Resim : 2

HAKIM ZIYECH’İN KARİYERİ

Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Faslı sağ kanat oyuncusu için şimdiye kadar 54.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Ziyech, 2020 yılında Hollanda temsilcisi Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Transfermarkt’a göre değeri 16 milyon euro olarak gösterilen yıldız futbolcu, Fas Milli Takımı'nda ise 54 kez forma giydi. 20 gol attı. Chelsea’da 107 maça çıkan Ziyech, 14 gol attı, 13 asist yaptı.