Galatasaray açıkladı! Bayern Münih ve Hatayspor maçlarının kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Trendyol Süper Lig’in 12.haftasında Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçların kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıkları bulunan Icardi ve Muslera kafilede yer aldı.

Galatasaray açıkladı! Bayern Münih ve Hatayspor maçlarının kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray’ın yarın Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.hafta maçında yarın Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Alianz Arena'daki mücadele TSİ ile 23.00'da başlayacak. Bu akşam Almanya'ya gidecek olan sarı-kırmızılı takımın kamp kadrosunda yer alan isimler belli oldu. 

Sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Fernando Muslera kafilede yer aldı.

Okan Buruk'un belirlediği kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Angelino, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Atakan Ordu, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu.

GALATASARAY, MÜNİH'TEN ADANA'YA GEÇECEK

Karşılaşmadan sonra geceyi Münih'te geçirecek sarı-kırmızılı kafile, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maç için 9 Kasım Perşembe günü Münih'ten Adana'ya geçecek.

Öte yandan Galatasaray, Bayern Münih maçının ardından Adana'ya geçecek. Sarı-kırmızılı takım, buradaki hazırlıklarını tamamladıktan sonra Mersin'e geçecek ve Hatayspor ile karşılaşacak. 

 

Galatasaray açıkladı! Bayern Münih ve Hatayspor maçlarının kamp kadrosu belli oldu - Resim : 1