CANLI Galatasaray - Başakşehir

Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Galatasaray evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Galatasaray Başakşehir canlı maç yayını bilgilieri de belli oldu. İşte Galatasaray Başakşehir canlı maç yayını bilgileri ve detayları...

CANLI Galatasaray - Başakşehir

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın ardından 12. haftanın açılış maçı Galatasaray Başakşehir maçı ile başlıyor. 

Maç öncesi Galatasaray'da eksikler ve sakatlıklar can sıkıyor. Buna rağmen Sarı kırmızılı ekip Başakşehir karşısında galibiyet alarak Başakşehir'i eli boş göndermek istiyor. 

Okan Buruklu Başakşehir ise son zamanlarda hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de göstrerdiği performansıyla deplasmanda Galatasaray karşısında galibiyet arıyor.

Galatasaray - Başakşehir 24. randevu

Galatasaray ile Başakşehir 24. kez karşılaşıyor şimdiye kadar oynanan maçlarda 12 kez Sarı kımızılı ekip sahadan galibiyetle ayrılırken, 7 maçta ise Başakşehir sahadan galbiyetle ayrıldı.  5 mücadele ise beraberlikle tamamlandı.

Galatasaray - Başakşehir bein sports 1 canlı

Saat 20.30'da başlayacak olan Galatasaray - Başakşehir canlı yayını Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Digiturk aboneleri üyelikleri kapsamında Galatasaray - Başakşehir maçı canlı olarak beinconnec'ten izleyebilecekler. 

Galatasaray'ın ilk 11'i şöyle;

Okan, Emre, Ahmet, Donk, Marcao, Mariano, Ömer, Lemina, Feghouli, Babel, Adem Büyük

Başakşehir'in ilk 11'i şöyle;

Başakşehir 11'i: Mert, Caiçara, Epureanu, Ponck, Clichy, Mehmet Topal, Azubuike, Visca, Mahmut, İrfan Can, Crivelli