Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.haftasında Bayern Münih ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı bulunan Muslera antrenmanda yer alırken Mauro Icardi ise salonda bireysel olarak çalıştı.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda kritik bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, yarın TSİ ile 23.00’da Almanya’nın Münih şehrinde Bayern Münih takımıyla karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu - Resim : 1

Galatasaray bu maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikalık bölümü basına açık yapılan teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, ısınma hareketleri ve çabukluk çalışmasıyla başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bayern Münih maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu - Resim : 2

MUSLERA ANTRENMANA KATILDI

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, antrenmana katıldı. Sağlık ekibinin durumunu takip ettiği Muslera'nın oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceği kaydedildi.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu - Resim : 3

ICARDI, SALONDA ÇALIŞTI

Ayak bileğinden sakatlığı olmasına rağmen iğneyle maçlara çıkan Mauro Icardi ise tedavisinin ardından bireysel çalışmalarına salonda devam etti.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu - Resim : 4

GALATASARAY BU AKŞAM ALMANYA’YA GİDECEK

Hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, yarın TSİ 23.00'te Allianz Arena'da yapılacak maç için akşam saatlerinde Almanya'ya gidecek.

Galatasaray, Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamladı! Muslera ve Icardi'nin son durumu belli oldu - Resim : 5