Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2 golle geçti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Hakim Ziyech ve Mauro Icardi attı. Başakşehir ise Leo Dubois ile bir gol buldu.

Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2 golle geçti

Şampiyonlar Ligi dönüşünde Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmayı 2-1 kazandı. Galatasaray ilk yarının 43. dakikasında Hakim Ziyech ile öne geçti. Ziyech'e asist yapan isim ise Tete oldu. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başında Başakşehir ceza sahasında düşürülen Kerem Aktürkoğlu takımına penaltı kazandırdı. Mauro Icardi penaltı atışını gole çevirdi ve Süper Lig'de bu sezon 6. gole ulaştı. Arjantinli oyuncu ayrıca Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 12 maçta ağları havalandırdı.

Başakşehir 64'te Leo Dubois ile farkı 1'e indirdi. Turuncu lacivertlilerle iki maça çıkan Fransız oyuncu 1 gol ve 1 asist yaptı. Mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi ve puanını 13 yaptı. Sarı kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Başakşehir ise 3 puanda kaldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yenilmezlik serisini 17 maç çıkardı.