Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı. Şu andaki değeri 10 milyon euro

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluğun en yakın adayı konumunda bulunan Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızı için nabız yoklamaya başladı. 25 yaşındaki futbolcunun şu andaki piyasa değeri 10 milyon euro.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı. Şu andaki değeri 10 milyon euro

Lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde liderlik için sarı lacivertli ekibin puan kaybını bekleyen Galatasaray'da eksik mevkiler için çeşitli söylentiler yayılmaya başlandı. 

Sarı kırmızılı ekipte, eksik bir nokta olarak görülen mevki için ise bomba bir futbolcunun ismi ortaya atıldı. 

İddiaya göre Galatasaray, Fenerbahçe'de uzun süre forma giyen yıldız futbolcuyu transfer etmek için nabız yoklamaya başladı. Bu isim hiç yabancı değil. Daha önce "Ben profesyonelim. Galatasaray'dan teklif gelirse orada forma giymek isterim" diyen Altay Bayındır

İNGİLTERE'DE FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Fenerbahçe'den performans yetersizliği nedeniyle İngiltere'nin Manchester United takımına gönderilen ve yerine Livakovic transfer edilen Altay Bayındır, gittiği takımda da bu sefer Onana'nın arkasında kaldı. Futbol oynamak isteyen Bayındır'ın yakında teklifleri değerlendirmeye başlayacağı iddia edildi. 

Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı. Şu andaki değeri 10 milyon euro - Resim : 1

ÖNCELİĞİ AVRUPA'DA KALMAK

Yine ortaya atılan iddiaya göre Altay Bayındır'ın ilk hedefi Avrupa'da futbol oynamya devam etmek ancak Türkiye'den iyi bir teklife de Altay'ın "evet" diyebileceği konuşuluyor. Öte yandan transfer için sarı kırmızılı cepheden herhangi resmi bir adımın atılmadığı belirtildi. 

Altay Bayındır'ın güncel Transfermarket verilerine göre ise değeri 10 milyon euro. Ancak Galatasaray'ın İngiliz ekibi ile olası bir pazarlık durumunda bu rakamı daha da aşağı çekebileceği ifade ediliyor.