GALATASARAY HABERLERİ: 6 milyon Euro bonservis ödenmişti! Büyük umutlar bağlanan genç yıldız formaya hasret kaldı

Galatasaray’ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Yusuf Demir, sarı kırmızılı takımda beklediği forma şansını bulamadı. 6 maçta 129 dakika sahada kalan futbolcu, gol ve asist katkısı yapamadı.

GALATASARAY HABERLERİ: 6 milyon Euro bonservis ödenmişti! Büyük umutlar bağlanan genç yıldız formaya hasret kaldı

Galatasaray, Erden Timur’un önderliğinde sezon başında büyük bir transfer taarruzuna imza atmıştı. Mauro Icardi, Lucas Torreira, Milot Rashica, Sergio Oliviera’yı kadrosuna katan sarı kırmızılı takım, Barcelona’daki sözleşmesi sona erdikten sonra Rapid Wien takımına dönen Yusuf Demir’i de transfer etmişti.

GALATASARAY HABERLERİ: 6 milyon Euro bonservis ödenmişti! Büyük umutlar bağlanan genç yıldız formaya hasret kaldı - Resim : 1

6 MİLYON EURO ÖDENDİ

Sarı kırmızlılar, futbolcu için Avusturya ekibine 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Beklentinin bir hayli fazla olduğu 19 yaşındaki futbolcu, kadroda yeterince şans bulamadı.

GALATASARAY HABERLERİ: 6 milyon Euro bonservis ödenmişti! Büyük umutlar bağlanan genç yıldız formaya hasret kaldı - Resim : 2

GOL VE ASİSTİ YOK

Avusturya pasaportu bulunduğu için yabancı statüsünde oynayan futbolcu, sarı kırmızılı takımda sadece 6 maçta 129 dakika şans buldu. Yusuf bu maçlarda gol ve asist katkısı yapamadı.

Yusuf’un takımdaki geleceği sporseverler tarafından merak ediliyor.