Galatasaray- Hull City maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Hull City maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiliz ekibi Hull City ile hazırlık maçı yapacak. Peki Galatasaray- Hull City maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Hull City maçı ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Galatasaray- Hull City maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Hull City maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, sezonu erken açarak çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılı takım 'Corendon Summer Tour 2023’ turnuvası kapsamında ilk hazırlık maçında Hull City ile karşı karşıya gelecek.

Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler internet arama motorlarında Galatasaray- Hull City maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray- Hull City maçı ne zaman, saat kaçta? Sorularının yanıtlarını araştırıyor.

GALATASARAY- HULL CİTY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile İngiliz ekibi Hull City arasındaki hazırlık maçı 5 Haziran 2023 Çarşamba (bugün) oynanacak. Kocaeli Stadyumu’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak.

GALATASARAY- HULL CİTY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray – Hull City maçı TV8 kanalından canlı yayınlanacak.

TV8, Digiturk 28, D Smart 28, Kablo TV 34, Tivibu 31, Turkcell TV+ 29, Vodafone TV 28 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.