Galatasaray – Lokomotiv Moskova Exxen canlı maç izle

UEFA’da bir diğer temsilcimiz olan Galatasaray 4. maçında çıkıyor. Aslan sahasından Lokomotiv Moskova takımını konuk ediyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova Exxen Sports HD canlı olarak yayınlanacak olan maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray – Lokomotiv Moskova Exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray zorlu bir maça çıkıyor. Sarı Kırmızılı ekip evinde Lokomotiv Galatasaray’ı konuk ediyor.

Galatasaray – Lokomotiv Moskova maçını Exxen Sports HD’den canlı olarak izlemek için neler yapılmalı? Tüm detaylar haberimizde.

Temsilcimiz Galatasaray’ın zorlu maçında hedefi sahadan 3 puan ile ayrılmak.
Grupta oynadığı 3 maçında 2 galibiyet alarak 7 puan topladı. Aslan’în bir de beraberliği bulunuyor.

Rus rakip Lokomotiv Moskova ise grupta 1 puan ile son sırada yer alıyor.

Peki Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta başlayacak. Exxen dijital platformundan yayınlanan zorlu mücadele şifresiz mi yayınlanacak?

Avrupa’da 298. mücadelesine çıkan Galatasaray Lokomotiv Moskovayı saat 20.45’te Ali Samiye Spor Kompleksi’nde ağırlıyor.

Galatasaray Lokomotiv Moskova Exxen Sport HD 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyır. Exxen Sports HD 1 şifresiz izleyebilmek için Exxen platformu aboneliği gerekiyor.

İşte ilk 11’ler 

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Berkan, Feghouli, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil.

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Nenakhov, Borinov, Jedvaj, Rybus, Kerk, Maradishvili, Beka Beka, Rybchinskii, Lisakovich, Zhemaletdinov.