Galatasaray, Okan Buruk'un çok istediği Beşiktaşlı eski yıldız için 3 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibi 4,5 dedi

Galatasaray'da Okan Buruk'un çok istediği futbolcular arasında yer alan Beşiktaş'ın eski yıldızı için artık kulübüyle son pazarlıklar yapılıyor. Galatasaray, 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bu teklif reddedildi, ancak Galatasaray 4,5 milyon euro verirse transfer olacak.

Galatasaray, Okan Buruk'un çok istediği Beşiktaşlı eski yıldız için 3 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibi 4,5 dedi

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışının en önemli adayları arasında yer alan Galatasaray'da sol bek sorunu sezon içerisinde bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Okan Buruk bölgede birkaç oyuncuyu denedi ancak istenilen verim alınamadı. 

Geriye ise tek çare transfer olarak kaldı. Bu kapsamda Okan Buruk'un çok istediği Beşiktaşlı eski yıldız Rıdvan Yılmaz için kulübü Rangers ile temasa geçildi. Ancak transfer henüz bitirilemedi. 

4, 5 MİLYON EURO VERİRLERSE TRANSFER OLACAK 

Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre ise Rangers, Galatasaray'ın 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini reddetti. İskoç ekibi, 4.5 milyon euro zorunlu satın alma maddesiyle kiralama ya da direkt 4.5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Galatasaray talebi kabul ederse; transfer tamamlanacak. 

Galatasaray, Okan Buruk'un çok istediği Beşiktaşlı eski yıldız için 3 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibi 4,5 dedi - Resim : 1