Galatasaray, Rashica için bastırıyor! Erden Timur transfere son noktayı koyacak!

Galatasaray, Kosovalı futbolcu Milot Rashica’yı bonservisiyle transfer etmek için İngiliz ekibi Norwich City ile temaslarını sıklaştırdı. Sarı kırmızılı takım Rashica ile kişisel şartlarda anlaşırken İngiltere'de olan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, transferi bitirmeye çalışıyor.

Galatasaray, Rashica için bastırıyor! Erden Timur transfere son noktayı koyacak!

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan isimlerden biri Kosovalı futbolcu Milot Rashica oldu. Sarı kırmızılı takımda 35 maça çıkan futbolcu 6 gol atmış ve 8 asist yapmıştı.

Galatasaray, Rashica için bastırıyor! Erden Timur transfere son noktayı koyacak! - Resim : 1

BONSERVİSİYLE TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR

Sarı kırmızılı yönetim kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeniden Norwich City’ye dönen futbolcuyu bonservisiyle transfer etmek istiyor.

Galatasaray, Rashica için bastırıyor! Erden Timur transfere son noktayı koyacak! - Resim : 2

ERDEN TİMUR İNGİLTERE'DE 

İngiltere’de bulunan Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Norwich City kulübüyle görüşerek futbolcunun bonservisiyle transferini bitirmeye çalışacak. Rashica’nın sarı kırmızılı takımda oynamak istemesi sarı kırmızılı takımın elini güçlendiriyor.

GALATASARAY RASHICA İLE ANLAŞTI

Öte yandan Ertan Süzgün'ün haberine göre sarı kırmızılı takım futbolcuyla sözleşme şartlarında anlaşma sağladı. Sarı kırmızılı takım, İngiliz ekibinin bonservis inadını krımaya çalışıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 8.5 milyon euro olan Rashica’nın İngiliz ekibiyle 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.