Burak Elmas, Fatih Terim'e çağrı yaptı! "Konuşun"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, NEF Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamlarda bulundu. Elmas, seçim tarihi hakkında da bilgi verdi.

Burak Elmas, Fatih Terim'e çağrı yaptı! "Konuşun"

"Önümüzde seçimle ilgili iki tarih var. 21-28 Mayıs. 4-11 Haziran. Pazartesi seçim tarihi hakkında 4-11 Haziran olarak karar alacağız."

"Yangın yapmak isteyen, geçmişte yaptıkları hareketleri unutarak, herhangi bir yüz kızarması dahi olmadan Galatasaray Başkanı'na hakaret eden en az 4-5 tane konuşma oldu. Bunlara müdahale etmediği için divan kurulu başkanımıza teessüflerimi ilettim."

"Biz başkalarının yaptığı gibi Galatasaray Genel Kurulu iradesine rağmen bu koltukta oturmayacağız."

“Kimse bana Galatasaraylılığı öğretmeye kalkmasın.”

"Başkanlığa aday olsam, net şekilde söylerim. Sizin sormanıza da gerek kalmaz. Seçimin iptalini istesem, idari ibrasızlık için başvururdum. Bu karar eskiden olduğu gibi erken çıkardı ve seçime girebilirdim."

"Herkes çıkıp konuşsun! Arka planda kimse iddiada bulunmasın. Bir çağrım da Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim'edir. O da konuşsun. Bütün herkes konuşsun."

"Fatih Altaylı dostum ama bir gazeteci. İddia ettiği 3 madde de yalan! Tüm satın almaları şeffaf yaptık. Galatasaray'da birine söz verilmez. İddiasını ispatlayacağı kişiler varsa, getirsinler ve birlikte mahkemeye gidelim. Galatasaray bu dedikodularla buraya geldi."