Galatasaray taraftarı uçağı İstanbul'a insin diye bekliyordu. Yıldız oyuncudan şok hamle. Yeni adresi İtalya oldu

Galatasaray taraftarının İstanbul'a uçağının inmesini beklediği isimler arasında yer alan Leandro Paredes'den üzücü haber geldi. Arjantinli yıldız futbolcu, İtalyan ekiplerinden Roma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray taraftarı uçağı İstanbul'a insin diye bekliyordu. Yıldız oyuncudan şok hamle. Yeni adresi İtalya oldu

Süper Lig'de transfer yarışı hız kesmeden devam ediyor. Bu sene en büyük çekişmeyi Fenerbahçe ve Galatasaray yaşadı ancak Rachica konusunda devreye giren ve futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş, taraftarlarını mutlu etti. 

GALATASARAY'A PAREDES'TEN KÖTÜ HABER 

Transferde Galatasaray cephesinde de hareketli saatler yaşandı. Sarı kırmızılı yöneticilerin bir süreden bu yana ilgilendiği Arjantinli ön libero oyuncusu Paredes şok bir hamleye imza atarak İtalya'nın yolunu tuttu. Yıldız futbolcu, Roma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray taraftarı uçağı İstanbul'a insin diye bekliyordu. Yıldız oyuncudan şok hamle. Yeni adresi İtalya oldu - Resim : 1

BİRÇOK ÖNEMLİ TAKIMDA OYNADI

Paredes şu ana kadar kariyerinde birçok önemli takımın formasını giydi. Bu takımlar arasında Zenit, Paris SG ve Juventus bulunuyor. Paredes daha önce de formasını giydiği Roma'ya geri dönmüş oldu.