Galatasaray ve Fenerbahçeliler merak ediyordu! TFF’nin Süper Kupa’yı oynatmak istediği tarih belli oldu! İki stadyumun ismi öne çıktı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçını, Mart ayında oynatmayı planlıyor. TFF’nin net bir tarih vermese de maçı 29 Mart’ta oynanatabileceği belirtildi. Maçın oynanacağı yer için ise iki stadyumun ismi öne çıkıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçeliler merak ediyordu! TFF’nin Süper Kupa’yı oynatmak istediği tarih belli oldu! İki stadyumun ismi öne çıktı!

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan’da yaşanan sorunlar nedeniyle iptal edilmiş ve takımlar Türkiye’ye dönmüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), daha sonra resmi bir açıklama yapmıştı. Açıklamayla final maçının tarihinin duyurulacağı belirtilmişti. Final maçının oynanacağı tarih hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Galatasaray ve Fenerbahçeliler merak ediyordu! TFF’nin Süper Kupa’yı oynatmak istediği tarih belli oldu! İki stadyumun ismi öne çıktı! - Resim : 1

SÜPER KUPA’NIN TARİHİ

Övünç Özdem’in haberine göre TFF, Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçını mart ayında oynatmayı planlıyor. Tarih için net karar henüz verilmedi fakat 29 Mart olabilir.

SÜPER KUPA HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Süper Kupa karşılaşması için adı geçen 2 stat olduğunu kaydeden Özdem, bu statların Samsun 19 Mayıs ve Gaziantep Kalyon Stadı olduğunu kaydetti. TFF’nin bu konuda da net bir karar vermediği belirtildi.

Galatasaray ve Fenerbahçeliler merak ediyordu! TFF’nin Süper Kupa’yı oynatmak istediği tarih belli oldu! İki stadyumun ismi öne çıktı! - Resim : 2
Gaziantep Kalyon Stadı

 

Galatasaray ve Fenerbahçeliler merak ediyordu! TFF’nin Süper Kupa’yı oynatmak istediği tarih belli oldu! İki stadyumun ismi öne çıktı! - Resim : 3
Samsun 19 Mayıs Stadyumu