Galatasaray'a hayran kaldı! Bir dönem değeri 75 milyon euro olan futbolcu için transferi hayali bile çok güzel! Gelirse İstanbul Havalimanı insan seline döner

Alman devi Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'a hayran kaldı. Yıldız futbolcunun bir dönem değerinin 75 milyon euroya kadar çıktığı biliniyordu. Galatasaray taraftarı böyle bir transferin hayalini bile çok iyi olarak yorumluyor.

Galatasaray'a hayran kaldı! Bir dönem değeri 75 milyon euro olan futbolcu için transferi hayali bile çok güzel! Gelirse İstanbul Havalimanı insan seline döner

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray artık dünya yıldızlarını kadroya katmaya alıştı. Uzun yıllardan bu yana zaten kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran sarı kırmızılı ekip, bu sezon bu işi biraz daha ileriye götürerek adeta yıldızlar karması bir takım kurdu.

NE TARAFTAR NE DE YÖNETİM TRANSFERE DOYMUYOR

Galatasaray'da ne taraftar ne de yönetim ise transfere doymuyor. Taraftar yeni yıldızlar isterken, yönetim de eksik olan bölgeler için çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılılarda bilindiği gibi Icardi'den sonra o bölgede oynayabilecek aynı potansiyelde bir oyuncu yok. 

Galatasaray'a hayran kaldı! Bir dönem değeri 75 milyon euro olan futbolcu için transferi hayali bile çok güzel! Gelirse İstanbul Havalimanı insan seline döner - Resim : 1

MÜLLER'İN TRANSFER HAYALİ BİLE TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Thomas Müller, Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'a hayran kaldı. Yıldız futbolcunun bir dönem değerinin 75 milyon euroya kadar çıktığı biliniyordu. Galatasaray böyle bir transferin hayalini bile çok iyi olarak yorumluyor.

YÖNETİMİN BÖYLE BİR DÜŞÜNCESİ ŞU AN İÇİN YOK 

Ancak şu ana kadar Galatasaray yönetiminin bu konuyla ilgili bir düşüncesi olmadı. İlerleyen dönemde neler olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. 

FORMA SATIŞLARI REKOR KIRAR 

Çünkü 34 yaşına gelen Müller'in yavaş yavaş Bayern Münih'ten ayrılarak yeni heyecanlar denemek istediği iddia ediliyor. Dünya yıldızlarına alışık olan Galatasaray taraftarının da böyle bir transferin gerçekleşmesi durumunda hem karşılama töreninde hem de forma satışlarında rekor kıracağı tahmin ediliyor.