Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var

Danimarka ekibi Kopenhag'a 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da Okan Buruk ve bazı oyunculara yönelik eleştiriler sürüyor. Sarı kırmızılarda bonservis değeri 24 milyon euro olan bir oyuncu eleştirilerin hedefinde. 7 milyon euro değerindeki Yunus Akgün ise yeniden gündeme geldi.

Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma ümidiyle Danimarka'daki Kopenhag deplasmanına giden Galatasaray, maçın büyük bir bölümünde oyuna ortak olmasına rağmen yediği 1 gol ile Şampiyonlar Ligi'nden elenerek Türkiye'ye döndü. 

Galatasaray'da Okan Buruk ve bazı oyunculara yönelik eleştiriler sürüyor. Sarı kırmızılarda bonservis değeri 24 milyon euro olan bir oyuncu eleştirilerin hedefinde. 7 milyon euro değerindeki Yunus Akgün ise yeniden gündeme geldi.

Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var - Resim : 1

PERFORMANSI BEĞENİLMEDİ

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve geleceğin önemli genç yetenekleri arasında gösterilen Tete, bir süreden bu yana yapamadığı patlamayı Kopenhag maçında da yapamadı. Maçlarda pozisyonları cömertçe harcayan Brezilyalı yıldız, sarı kırmızılı taraftarların sabrını taşırmış durumda. 

Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var - Resim : 2

Bu nedenle maçtan sonra Okan Buruk başta olmak üzere takımdaki bazı oyunculara eleştiriler yöneltildi. 

KARADENİZ: ZİYECH'İN AYAKKABISI OYNAR, TETE OYNAMAZ

Spor yorumculuğu yapan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, "Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi antrenörü değil. Olamaz! Ben Ziyech'in ayakkabısını sahaya koyarım ama bu Tete'yi oynatmam! Senin 10 numaran yok mu? Mertens'in kariyerine yazık. Ah dediğiniz pozisyon var mı? Yok." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var - Resim : 3

"YUNUS AKGÜN'ÜN NE EKSİĞİ VARDI"

Bazı sarı kırmızılı taraftarlar ise maçtan sonra İngiltere'ye transfer olan Yunus Akgün'ün fotoğrafını paylaşarak, "Yunus Akgün'ün Tete'den ne eksiği vardı?" diye sordu. 

Galatasaray'da 24 milyon euroluk dev sorun yumağı. Taraftarlar çıldırdı. Gündemde 7 milyon euroluk Yunus Akgün var - Resim : 4