Galatasaray’da ayrılık çok yakın! Genç futbolcuya Süper Lig ekibi talip oldu! Teklifi kabul ederse gidiyor

Galatasaray’da beklentileri karşılayamayan genç futbolcu Kazımcan Karataş’a Gaziantep FK talip oldu. Futbolcu teklifi kabul ederse sezon sonuna kadar kiralık olarak Gaziantep FK forması giyecek.

Galatasaray’da ayrılık çok yakın! Genç futbolcuya Süper Lig ekibi talip oldu! Teklifi kabul ederse gidiyor

Galatasaray’da kadro yapılanması kapsamında Sacha Boey’i 30 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus karşılığında Bayern Münih’e satan, Luyindama’nın da sözleşmesini fesheden sarı-kırmızılı takımda Baran Aksaka Gençlerbirliği’ne, Atakan Ordu ise Kırıkkalegücü’ne kiralayan Galatasaray’da bir ayrılık daha yaşanabilir.

Galatasaray’da ayrılık çok yakın! Genç futbolcuya Süper Lig ekibi talip oldu! Teklifi kabul ederse gidiyor - Resim : 1

GAZİANTEP FK, KAZIMCAN KARATAŞ'I İSTİYOR

Ertan Süzgün’ün haberine göre Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Galatasaray’ın 21 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş’ı transfer etmek istiyor. Galatasaray ile Gaziantep arasındaki görüşmelerin olumlu olduğu belirtildi.

Galatasaray’da ayrılık çok yakın! Genç futbolcuya Süper Lig ekibi talip oldu! Teklifi kabul ederse gidiyor - Resim : 2

KAZIMCAN KABUL EDERSE TRANSFER TAMAMLANACAK

Eğer Kazımcan Karataş tarafı teklifi kabul ederse, genç futbolcu sezon sonuna kadar kiralık olarak Gaziantep FK forması giyecek, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma geri dönecek.

Galatasaray’da ayrılık çok yakın! Genç futbolcuya Süper Lig ekibi talip oldu! Teklifi kabul ederse gidiyor - Resim : 3

Galatasaray’ın 2022 yılında Trendyol 1.Lig ekibi Altay’dan 20 milyon TL bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Kazımcan Karataş, bu sezon beklentileri karşılayamadı. Genç futbolcu 11 maçta 632 dakika süre alırken gol ve asist katkısı yapamadı.