Galatasaray’da bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcu 4.5 milyon euroya gidiyor

Galatasaray, Cedric Bakambu’nun bonservisiyle transferi için Real Betis ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takım bu transferden 4.5 milyon euro bonservis kazanacak.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcu 4.5 milyon euroya gidiyor

Galatasaray’da kadro yapılanması devam ediyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takımın kadroda düşünmediği ve beklentileri karşılayamayan Cedric Bakambu takımdan ayrılacak.

TRANSFERDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Foot Mercato’dan Sébastien Denis’in haberine göre Galatasaray ile İspanyol ekibi Real Betis, Cedric Bakambu’nun bonservisiyle transferi için anlaşmaya vardı. Bakambu’nun İspanyol ekibiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Transferin 4.5 milyon euro civarında bonservis bedeliyle tamamlanacağı belirtildi.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcu 4.5 milyon euroya gidiyor - Resim : 1

BAKAMBU'NUN PERFORMANSI

Sezon başında Katar ekibi Al-Nasr SC’den 700 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen 32 yaşındaki Bakambu, bu sezon sarı-kırmızılı takımda çıktığı 16 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı. Yıldız futbolcu sadece 362 dakika süre alabildi.

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Transfer için anlaşma sağlandı! Yıldız futbolcu 4.5 milyon euroya gidiyor - Resim : 2

GALATASARAY’DAN GİDENLER

Galatasaray’da Luyindama’nın sözleşmesi feshedildi, Baran Aksaka ve Atakan Ordu kiralık olarak takımdan gitti. Angelino ile yollar ayrılırken Sacha Boey ise Alman ekibi Bayern Münih’e transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımda sezon başında İtalyan ekibi Geno’ya kiralanan Berkan Kutlu takıma geri döndü.