Galatasaray’da flaş gelişme! Yıldız futbolcu Beşiktaş maçında yok! Kadroya alınmadı

Trendyol Süper Lig’in 28.hafta maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da Fildişi Sahilli futbolcu Zaha, derbi maçında oynayamayacak. Ağrıları bulunan Zaha, riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Galatasaray’da flaş gelişme! Yıldız futbolcu Beşiktaş maçında yok! Kadroya alınmadı

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Derbide VAR koltuğunda ise Koray Gençerler oturacak. VAR Support olarak AVAR'da da Emre Kargın olacak, diğer AVAR hakemleri ise Aleks Taşcıoğlu ve Alper Çetin görev yapacak.

ZAHA KADROYA ALINMADI

Galatasaray’da ağrıları bulunan Fildişi Sahilli futbolcu Wilfreid Zaha kadroya alınmadı. Yıldız futbolcunun yanı sıra Sergio Oliveira maç kadroda yer almadı. İki futbolcu maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray’da flaş gelişme! Yıldız futbolcu Beşiktaş maçında yok! Kadroya alınmadı - Resim : 1

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yapılacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Tüpraş

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al Musrati, Amertey, Muçi, Rashica, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi