Galatasaray’dan sol bek hamlesi: İskandinavya’dan genç yetenek geliyor! Linnes bile devreye girdi!

Galatasaray en sorunlu bölge olan sol bek mevkisi için sürpriz bir ismi gündeme aldı. Sarı kırmızılılar, Norveç'te Molde forması giyen Fjörtoft Lövik'i gündemine aldı. Eski Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes’in de transfer için devrede olduğu belirtildi.

Galatasaray’dan sol bek hamlesi: İskandinavya’dan genç yetenek geliyor! Linnes bile devreye girdi!

Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan Galatasaray, sol bek pozisyonunda sorun yaşıyor. Özellikle bu bölgede forma giyen Emre Taşdemir’in sık sık sakatlanması Hatayspor’dan kiralanan Adekugbe'nin sarı kırmızlı takımın seviyesinde olmaması nedeniyle Kazımcan Karataş bu bölgede alternatifsiz kaldı.

Galatasaray’dan sol bek hamlesi: İskandinavya’dan genç yetenek geliyor! Linnes bile devreye girdi! - Resim : 1

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Vatan’ın haberine göre Galatasaray bu futbolcuların durumunu göz önünde bulundurarak sürpriz bir ismi gündeme aldı. Sarı kırmızılı takım Norveç'in Molde takımında forma giyen 19 yaşındaki Mathias Fjörtoft Lövik'i gündemine aldı.

Galatasaray’dan sol bek hamlesi: İskandinavya’dan genç yetenek geliyor! Linnes bile devreye girdi! - Resim : 2
Martin Linnes

 

LINNES DEVREYE GİRDİ

Futbolcunun bonservisinin 3 milyon Euro olduğu, Galatasaray’ın eski yıldızı Martin Linnes’in transfer için devreye girdiği belirtildi.

Transfermarkt’a göre değeri 600 bin Euro olarak gösterilen futbolcu, bu sezon 6 maça çıktı, gol ve asist katkısı yapamadı.