Galatasaray’dan transfer kararı! Okan Buruk’a aranan yıldız Süper Lig’de bulundu! Angelino’dan sonra sol beke merhem olacak!

Galatasaray, Angelino ve Kazımcan Karataş’ın istenen performansı veremediği sol bek mevkisine Sivasspor’dan Uğur Çiftçi’yi transfer etmeyi planlıyor. Devre arasında tecrübeli futbolcu için Sivasspor’un kapısı çalınacak.

Galatasaray’dan transfer kararı! Okan Buruk’a aranan yıldız Süper Lig’de bulundu! Angelino’dan sonra sol beke merhem olacak!

Galatasaray’da devre arası yapılacak transferler için çalışmalar başladı. BeIN Sports’un haberine göre yönetim Kazımcan Karataş ve Angelino’nun performansından memnun olmadığı için sol bek pozisyona transfer yapmak istiyor.

Galatasaray’dan transfer kararı! Okan Buruk’a aranan yıldız Süper Lig’de bulundu! Angelino’dan sonra sol beke merhem olacak! - Resim : 1

ARANAN İSİM BULUNDU

Bu kapsamda gündeme gelen ismin Sivasspor’da forma giyen Uğur Çiftçi olduğu kaydedildi. Yönetimin devre arasında bu futbolcunun transferi için Sivasspor’un kapısını çalacak. Bu transferle Okan Buruk'un sol bek konusunda elinin rahatlaması bekleniyor.

Galatasaray’dan transfer kararı! Okan Buruk’a aranan yıldız Süper Lig’de bulundu! Angelino’dan sonra sol beke merhem olacak! - Resim : 2

ORTA SAHA HAMLESİ YAPILACAK

Yönetimin Tanguy Ndombele’nin bir türlü istenen düzeye gelememesi ve Kerem Demirbay’ın beklentileri karşılayamaması nedeniyle bu bölgeye transfer yapmak istediği aktarıldı. Yönetim scout raporları doğrultusunda bu bölgeye en doğru ismi transfer etmeyi amaçlıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 1.9 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Uğur Çiftçi, bu sezon 12 maçta forma giydi, gol ve asist katkısı yapamadı.