Galatasaray'ın 0 bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı futbolcuya 8 milyon euroluk teklif geldi. Tüm gözler Okan Buruk'ta

Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışının en önemi adayı konumunda bulunan Galatasaray'da sezon başında 0 bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı bir oyuncu için 8 milyon euroluk transfer teklifi geldi. Tüm gözler Okan Buruk'ta.

Galatasaray'ın 0 bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı futbolcuya 8 milyon euroluk teklif geldi. Tüm gözler Okan Buruk'ta

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında kafa kafaya giden Galatasaray'da taraftarlar artık bir an önce puan farkının açılarak takımlarının lider olmasını bekliyor. Ancak Fenerbahçe cephesinde de işler hiç de kötü gitmiyor. 

İki takımdan hangisini puan kaybedeceği taraftarlar tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. Bir yandan da transfer dönemi konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

0 BONSERVİS BEDELİ İLE ALMIŞLARDI

Galatasaray'da sezon başında 0 bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı bir oyuncu için 8 milyon euroluk transfer teklifi geldi. Tüm gözler Okan Buruk'ta.

Galatasaray'ın 0 bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı futbolcuya 8 milyon euroluk teklif geldi. Tüm gözler Okan Buruk'ta - Resim : 1

DAHA YAŞI 23

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'nın haberine göre; Bahia ve Flamengo'nun da transfer gündeminde olan 23 yaşındaki futbolcu için Palmeiras'tan 8 milyon Euro'luk bir teklif geldi. 

GALATASARAY YANIT VERECEK 

Yıldız oyuncu için yapılan bu teklife sarı kırmızılı kulübün vereceği yanıt bekleniyor. Tete, geçtiğimiz yaz Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımından Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.