Galatasaray'ın 13 milyon euroya sattığı yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye önerildi. Eğer doğruysa yer yerinden oynayacak. Son hali de ilginç

Galatasaray'ın 13 milyon euro bedelle İspanya'ya gönderdiği yıldız bir futbolcunun Fenerbahçe'ye önerildiği iddiası spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Oyuncunun transfer olduktan sonraki hali da oldukça ilginç.

Galatasaray'ın 13 milyon euroya sattığı yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye önerildi. Eğer doğruysa yer yerinden oynayacak. Son hali de ilginç

Fenerbahçe'de Becao'nun sürpriz sakatlandığından sonra stoper mevkisine iyi bir oyuncu transfer etmek için çalışmalar başladı. Becao'nun ameliyat olmasının ardından ocak ayından erken takıma dönmesi beklenmiyor. 

STOPER MEVKİSİNE ARAYIŞ BAŞLADI 

Ancak Fenerbahçe yönetimi Becao dönse de stoper mevkisine oyuncu almak istiyor. Çünkü Luan Peres'in bir türlü dönememesi, Samet Akaydın'ın istenilen performansı göstermemesi ve Serdar Aziz'in de sürekli sakatlanması İsmail Kartal'ın elini güçsüzleştiriyor. 

Ayrıca Dijku'nun sürekli tek kalma ihtimali de Fenerbahçe yönetimini şampiyonluk yolunda stoper transfer etmeye zorluyor.  

Galatasaray'ın 13 milyon euroya sattığı yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye önerildi. Eğer doğruysa yer yerinden oynayacak. Son hali de ilginç - Resim : 1

BAKİ VE KOÇ KOLLARI SIVADI

İşte tüm bu nedenlerden dolayı Selahattin Baki ve Ali Koç kolları sıvamış durumda. Başkan ve Baki, önlerine gelen önerileri değerlendirmeye başladı. Bu önerilerden birinin Marcao olduğu iddia ise spor kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. 

Henüz iddiaya ilişkin yeni bir gelişme yaşanmadı. Bilindiği üzere Galatasaray, 2022 yılında Marcao'yu 13 milyon euro bedelle İspanyol ekiplerinden Sevilla'ya satmıştı. 

SON GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞIRTTI

Diğer yandan Marcao'nun İspanya'daki son görüntüsü de şaşkınlığa neden oldu. Türkiye'den fit bir şekilde giden yıldız stoperin hayli kilo aldığı görüldü. Marcao'nun son görüntüsü nedeniyle Fenerbahçe taraftarının bu transferi istemeyeceği iddia ediliyor. 

İşte kilo aldığı söylenen Marcao'nun son hali: 

Galatasaray'ın 13 milyon euroya sattığı yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye önerildi. Eğer doğruysa yer yerinden oynayacak. Son hali de ilginç - Resim : 2