Babel'den Galatasaray'a şok! FIFA'ya başvurdu

Galatasaray'ın Hollandalı eski futbolcusu Ryan Babel, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle, sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti. Babel'in yaptığı bu başvuruya taraftarlar tepki gösterdi.

Babel'den Galatasaray'a şok! FIFA'ya başvurdu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle, sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etti. Babel, sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra Eyüpspor'a imza atmıştı.

Fotomaç'ın haberine göre; 35 yaşındaki oyuncu, 1.3 milyon Euro alacağını alamadığı gerekçesiyle sarı kırmızıları FIFA'ya şikayet etti. Babel, 1.3 milyon Euro'nun yanı sıra paranın faizini de talep etti.

Babel'den Galatasaray'a şok! FIFA'ya başvurdu - Resim : 1

Türkiye'de Kasımpaşa ve Beşiktaş forması da giyen Ryan Babel 2019-20 sezonunda bedelsiz olarak Galatasaray'a gelmişti. Sarı-kırmızılı formayla 100 karşılaşmaya çıkan Babel, 17 gol attı 8 asist yaptı.

Hollandalı futbolcu, sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile sözleşme imzaladı. Babel'in Eyüpspor'da 5 maçta 1 asisti bulunuyor.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli de toplam 1,6 milyon euro (28,5 milyon TL) alacağı için sarı-kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet etmişti.