Galatasaray'ın eski hocasından çarpıcı sözler! Guardiola'nın hayran kaldığı ismi açıkladı: "Kim bu oyuncu, çok beğendim"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent, sessizliğini bozdu. Kendisine haksızlık yapıldığını belirten Torrent, Manchester City teknik direktörü Guardiola'nın Taylan Antalyalı'yı sorduğunu belirterek, 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti' dediğini aktardı.

Galatasaray'ın eski hocasından çarpıcı sözler! Guardiola'nın hayran kaldığı ismi açıkladı: "Kim bu oyuncu, çok beğendim"

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına getirilen İspanyol teknik adam Domenec Torrent, uzun süren sessizliğini bozdu. Ertem Şener'in sunumuyla ekrana gelen Beyaz Futbol programına konuk olan Torrent, çarpıcı ifadeler kullandı.

 FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'DA ÇALIŞIR MI?

Ertem Şener'in Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan bir teklif gelmesi durumunda görev alıp almayacağına ilişkin sorusuna yanıt veren Torrent, ''Çok güzel hatıralarım oldu. Süper Lig çok hoşuma gitti. Biz hazırlığımızı yapıyoruz. Bizim ilk seçeneceğimiz Türkiye olacak. Kolay bir lig değil. Eğer güzel bir proje olursa hemen Türkiye'ye gelirim. Orada çalışmak istiyorum'' diye konuştu.  

Galatasaray'ın eski hocasından çarpıcı sözler! Guardiola'nın hayran kaldığı ismi açıkladı: "Kim bu oyuncu, çok beğendim" - Resim : 2

"KEREM'İ HEMEN TAKIMIMA TRANSFER ETTİRECEĞİM"

Sarı kırmızılı takımda çalıştığı süreçte kendisini en iyi anlayan futbolcunun Kerem Aktürkoğlu olduğunu ifade eden Torrent, "Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim" dedi. 

FATİH TERİM VE BANA HAKSIZLIK YAPILDI

Fatih Terim ve kendisine haksızlık yapıldığını dile getiren Torrent, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı" şeklinde konuştu. 

Galatasaray'ın eski hocasından çarpıcı sözler! Guardiola'nın hayran kaldığı ismi açıkladı: "Kim bu oyuncu, çok beğendim" - Resim : 3

GUARDİOLA, TAYLAN'I ÇOK BEĞENMİŞ

Torrent, Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın Taylan Antalyalı'yı kendisine sorduğunu belirterek, "Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi" ifadelerini kullandı.