Galatasaray’ın golcüsü Icardi’den önemli açıklamalar

Galatasaray’ın bonservisiyle kadrosuna kattığı Arjantinli golcü Mauro Icardi, “Geçtiğimiz sezondan sonra tekrar bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Zaten kendimi projenin içerisinde, grubun bir parçası olarak hissediyordum. Erden Bey ile başında konuştuğumuz gelecek planının bir parçası olmak istiyordum. Gerçekten çok mutluyum" dedi.

Galatasaray’ın golcüsü Icardi’den önemli açıklamalar

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı takım Fransız ekibine 10 milyon euro bonservis, 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcuya ise senelik 6 milyon euro ücret ödeyecek.

Galatasaray’ın golcüsü Icardi’den önemli açıklamalar - Resim : 1

“TEKRAR BU FORMAYI GİYDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Sarı kırmızılı takıma resmi imzayı atan futbolcu Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu. Icardi,” Geçtiğimiz sezondan sonra tekrar bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Zaten kendimi projenin içerisinde, grubun bir parçası olarak hissediyordum. Erden Bey ile başında konuştuğumuz gelecek planının bir parçası olmak istiyordum. Gerçekten çok mutluyum” dedi.

Galatasaray’ın golcüsü Icardi’den önemli açıklamalar - Resim : 2

“SAHA İÇERİSİNDE VE DIŞARISINDA ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Galatasaray taraftarının sevgisine değinen Arjantinli golcü, “Taraftarımız bize karşı gerçekten çok güzel sevgi gösterilerinde bulundu. Şampiyon olduktan sonra da çok istekli olduklarını gördük. Biz de saha içerisinde ve dışarısında elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİĞİM İNSANLARLA YENİDEN KARŞILAŞTIM”

Transferden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Icardi,"Her gün birlikte çalıştığımız, birbirimize alıştığımız, çok güzel anılar biriktirdiğim insanlarla yeniden karşılaştım. Tabii ki çok mutluyum, şimdi umarım yenilerini biriktireceğiz” ifadelerini kullandı.