Galatasaray'ın grubunda çılgın maç! 7 gollü düelloda 2 penaltı oldu, 1 kırmızı kart çıktı!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki rakipleri Kopenhag ve Manchester United, 4.hafta müsabakasında karşılaştı. 7 gol, 2 penaltı ve 1 kırmızı karta sahne olan maçta Kopenhag, Manchester United’ı 4-3 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi averajla 2.sıraya yükseldi.

Galatasaray'ın grubunda çılgın maç! 7 gollü düelloda 2 penaltı oldu, 1 kırmızı kart çıktı!

Galatasaray’ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4.hafta müsabakasında Kopenhag, Manchester United’ı Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadyumu’nda ağırladı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Kopenhag, 2-0 geriye düştüğü maçta Manchester United’ı 4-3 mağlup etti.

Galatasaray'ın grubunda çılgın maç! 7 gollü düelloda 2 penaltı oldu, 1 kırmızı kart çıktı! - Resim : 1

7 GOL ATILDI

Kopenhag’a galibiyeti getiren golleri 45.dakikada Elyounoussi, 45+9.dakikada Diogo Gonçalves (Penaltı), 83.dakikada Lukas Lerager, 87.dakikada Roony Bardghji kaydetti.

Manchester United’in gollerini ise 3 ve 28.dakikalarda Rasmus Hojlund ile 69.dakikada penaltıdan Bruno Fernandes attı.

GRUPTA 2.SIRAYA YÜKSELDİLER

Bu maçların ardından Bayern Münih 12 puanla lider, 4 puanla Kopenhag 2., aynı puanda Galatasaray 3., 3 puanla Manchester United ise son sırada yer aldı.

Galatasaray'ın grubunda çılgın maç! 7 gollü düelloda 2 penaltı oldu, 1 kırmızı kart çıktı! - Resim : 2

RASHFORD GALATASARAY MAÇINDA YOK

Öte yandan Manchester United’da İngiliz futbolcu Marcus Rashford, rakibine yaptığı faulün ardından VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü. Yıldız futbolcu, Galatasaray ile oynanacak olan maçta forma giyemeyecek.  

Galatasaray'ın grubunda çılgın maç! 7 gollü düelloda 2 penaltı oldu, 1 kırmızı kart çıktı! - Resim : 3