Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi için çarpıcı sözler: “Benimle aynı masaya oturamaz”

Galatasaray’ın yıldızı Maruo Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın eski kocası Maxi Lopez, Arjantinli golcü hakkında şok sözler sarf etti. Lopez, “Icardi, Wanda ve kızlarıyla birlikte yemeğe çıkabilir ancak benimle aynı masaya oturamaz” dedi.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi için çarpıcı sözler: “Benimle aynı masaya oturamaz”

Galatasaray’ın sezon başında Fransız ekibi Paris Saint Germain’den kadrosuna kattığı Arjantinli forvet Mauro Icardi, gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Sarı kırmızılı takımın gol yükünü çeken yıldız futbolcu, çıktığı 21 maçta 15 gol attı, 8 asist yaptı.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi için çarpıcı sözler: “Benimle aynı masaya oturamaz” - Resim : 1

“BURADA DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU BENMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM”

Takımda kalmak isteyen Icardi, “Burada kalmak için sabırsızlanıyorum. Paris Saint-Germain'e dönmek istemiyorum. Burada dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Burada bana çok ilgi var" demişti.

Erden Timur ve Okan Buruk’un da takımda kalmasını istediği futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi için çarpıcı sözler: “Benimle aynı masaya oturamaz” - Resim : 2
Maxi Lopez

 

ICARDI İÇİN FLAŞ SÖZLER

 Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın eski kocası Maxi Lopez çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Wanda Nara ve oğulları Valentino, Constantino ve Benedicto ile bir araya gelen Maxi Lopez, "Çocuklarımız Arjantin'de olduğu için birlikte yemekte buluştuk. Icardi, Wanda ve kızlarıyla birlikte yemeğe çıkabilir ancak benimle aynı masaya oturamaz. Biz her zaman çocuklarımıza öncelik veriyoruz ve iyi ebeveynler olarak onların mutlu olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.