Galatasaraylı taraftarlar çok mutlu olacak! Icardi’den Çaykur Rizespor maçı öncesi müjde!

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig’in 10.haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın kamp kadrosuna dahil edildi.

Galatasaraylı taraftarlar çok mutlu olacak! Icardi’den Çaykur Rizespor maçı öncesi müjde!

Trendyol Süper Lig’in 10.haftasında Galatasaray yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Galatasaraylı taraftarlar çok mutlu olacak! Icardi’den Çaykur Rizespor maçı öncesi müjde! - Resim : 1

KAMP KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Galatasaray’a bu maç öncesi Arjantinli golcü Mauro Icardi’den güzel haber geldi. A Spor haberine göre Icardi, Rizespor maçının kamp kadrosuna dahil edildi.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi, iğneyle Bayern Münih maçına çıkmıştı. Golcü futbolcu bu maçta kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirmişti.

Galatasaraylı taraftarlar çok mutlu olacak! Icardi’den Çaykur Rizespor maçı öncesi müjde! - Resim : 2

ICARDI’NİN PERFORMANSI

Icardi, bu sezon toplam 16 resmi karşılaşmada görev aldı ve fileleri toplam 15 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10'unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de gruplarda kaydetti. Icardi, ayrıca ligde krallık yarışında zirvede bulunuyor.