Galatasaraylı unutulmaz futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın paylaşımı milyonları perişan etti

Hatay’da enkaz altında kalması nedeniyle sağ kolu kesilerek depremden kurtulan mucize çocuk Hilal'in tedavisine İstanbul’da başlandı. Eski futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta ise minik kıza sahip çıktı. Hilal’in sütlaç talebine de karşılık veren Derya Balta’nın paylaşımı ise milyonları duygulandırdı.

Galatasaraylı unutulmaz futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın paylaşımı milyonları perişan etti

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem meydana geldi. 10 kentte yıkıma neden olan büyük deprem sonrasında tüm ülke tek yürek oldu. Herkes, deprem bölgesinde enkaz kurtarılan her can için heyecanlandı, mutlu oldu. Hatay'da depremden 90 saat sonra enkaz altından kurtularılan Hilal de mucizelerden biri oldu. Eski futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta da tüm ailesi ile 70'e yakın akrabasını kaybeden Hilal'e sahip çıktı. 

Galatasaraylı unutulmaz futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın paylaşımı milyonları perişan etti - Resim : 1

ÇORBA VE SÜTLAÇ İSTEMİŞ

Minik Hilal ile oldukça yakından ilgilenen Derya Balta, Hilal'in kendisini arayıp "Haydi gel" demesinin ardından hastaneye koştu. Hayatı boyunca maddi manevi her şeyiyle yakından ilgileneceğini söyleyen Balta, Hilal'in kendisinden çorba ve sütlaç istediğini söyledi. 

"SÜTLACINI NASIL İSTERSİN?" SORUSUNA YÜREK YAKAN YANIT 

Derya Balta'nın "Sütlacını nasıl istersin?" sorusuna "Annem tarçınsız yapar" cevabını vermesi üzerine ağlamamak zorlandığını söyleyen Balta, yaptığı sütlacı "Annesi gibi tabii yapamam ama elimden geleni yaptım" demesi herkesi duygulandırdı.

Galatasaraylı unutulmaz futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın paylaşımı milyonları perişan etti - Resim : 2

"ÇOK AĞLAMIŞ"

Hilal için ardı ardına paylaşımlarda bulunan ünlü isim,  'Bugün kolunu fark etmiş, çok ağlamış. Beni aramak istemiş. Bizim bir tek kızımızın bacağı için duaya ihtiyacımız var. Dua, dua, dua. Allah'ın mucizesi var biliyoruz.' sözleriyle yürek yaktı.

"O YUMUŞ ELİNDEN ÖP OLUR MU"

Balta, "O yumuş elinden öp olur mu" diyen bir takipçisine de şöyle karşılık verdi; "Dün hep o yumuşu öptüm, süt kokuyor. Bugün hepiniz için öperim" Öte yandan Hilal'in elini paylaşan Balta, "Hilal bugün gülüyor. Bu hareket size" notuyla yaptığı paylaşım takipçilerini biraz da olsa gülümsetti. 

"HİLAL BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL"

Derya Balta, depremzede çocuklar için şunları söyledi; "Tüm depremzedelerimiz için sabah akşam dua ediyorum. Hilal benim için çok özel, çok güzel bir bağ kurduk. Ama sadece Hilal değil, ilgilenmeye çalıştığım çok yavrumuz var. Allah'ım yardım et. Canla başla yara sarmaya çalışan, duasını eksik etmeyen herkesin yardımcısı olsun Rabbim"

Galatasaraylı unutulmaz futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın paylaşımı milyonları perişan etti - Resim : 3

"KÜÇÜK KARDEŞİ HEP DİLİNDE"

Balta, "Annesini babasını soruyor mu? Nerede diyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıt herkesi duygulandırdı. Ünlü isim, "Her iki cümleden biri anneye bağlanıyor. 6 kişilik birbirine çok düşkün bir aileymiş. Deprem gecesi de halasının düğününe gitmişler. Saçlarımız spreyli hala yarın yıkayacağız. Küçük kardeşi hep dilinde. Benim boğazımdaki yumru büyüdü, bir şey diyemiyorum. Kolunu da kendi söyledi bana, bilmemi istedi. Psikolog eşliğinde en doğru zamanda yengesi, dayısı eşliğinde söylenecektir tabi. Bu süreç çok sancılı. Daha fazla yorum yapmayayım fındığım iyi ve mutlu olsun tek isteğim ve çaban bu yönde. Bugün çok güzel güldü defalarca"