Galatasaraylılar çok üzülecek! Yıldız futbolcunun eşi ayrılığı resmen açıkladı! Sezon sonunda gidiyor

Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Mertens’in eşi Kat Kerkhofs, futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Kerkhofs, Mertens’in sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağını söyledi.

Galatasaraylılar çok üzülecek! Yıldız futbolcunun eşi ayrılığı resmen açıkladı! Sezon sonunda gidiyor

Galatasaray’ın geçen sezon Napoli’den ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı Belçikalı futbolcu Dries Mertens’in sözleşmesi bir yıl uzatılmıştı. Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan futbolcunun geleceği hakkında eşi Kat Kerkhofs açıklama yaptı.

Galatasaraylılar çok üzülecek! Yıldız futbolcunun eşi ayrılığı resmen açıkladı! Sezon sonunda gidiyor - Resim : 1

“YURTDIŞINDA YAŞAYACAĞIMIZ SON YIL”

Kerkhofs, "Bir yıldır İstanbul'da yaşıyoruz. Her şey çok çabuk geçti. Şimdi ikinci ve aynı zamanda son yılımıza giriyoruz. Bu yurtdışında yaşayacağımız son yıl. Bir yıl daha tadını çıkaracağız. Belçika'ya dönmek zor olacak. Yurtdışında çok uzun süre yaşadık. Belçika'da olmak her zaman güzel ama ben de çok çabuk yoruluyorum" dedi.

Kerkhofs bu sözlerle yıldız futbolcunun sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağını açıklamış oldu.

Galatasaraylılar çok üzülecek! Yıldız futbolcunun eşi ayrılığı resmen açıkladı! Sezon sonunda gidiyor - Resim : 2

"ÇOK SEYAHAT EDECEĞİZ"

Kat Kerkhofs, eşi Mertens'in futbola başladığı OH Leuven'e dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya ise "Zaten çok seyahat edeceğiz." cevabını verdi.

Transfermarkt’a göre değeri 3 milyon euro olarak gösterilen Mertens, sarı kırmızılı forma ile bu sezon çıktığı 2 maçta 1 gol, 1 asist yaptı.