Galibiyeti göğüslerini göstererek kutlamıştı! Dünyanın konuştuğu boksör için şok karar! Sevinci kursağında kalacak

İrlanda’nın başkenti Dublin’de düzenlenen Kingpyn's High Stakes turnuvasında rakibi Aleksandra Daniel'e yendikten sonra göğüslerini göstererek kutlama yapan boksör Danielle Hemsley, final maçından men edildi.

Galibiyeti göğüslerini göstererek kutlamıştı! Dünyanın konuştuğu boksör için şok karar! Sevinci kursağında kalacak

Tüm dünya Dublin'deki Kingpyn's High Stakes boks turnuvasının yarı final maçını konuşmuştu. Turnuvanın yarı final maçında Danielle Hemsley, rakibi Aleksandra Daniel'i yenmişti.

Galibiyeti göğüslerini göstererek kutlamıştı! Dünyanın konuştuğu boksör için şok karar! Sevinci kursağında kalacak - Resim : 1

GÖĞÜSLERİNİ GÖSTERMİŞTİ

Maçın ardından kutlamayı abartan Hemsley, üstünü kaldırıp göğüslerini göstererek galibiyeti kutlamıştı.

Kısa sürede tüm dünyayı sallayan görüntü, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmişti.  Yaşananların ardından Danielle Hemsley hakkında flaş bir karar alındı.

Galibiyeti göğüslerini göstererek kutlamıştı! Dünyanın konuştuğu boksör için şok karar! Sevinci kursağında kalacak - Resim : 2

FİNAL MAÇINDAN ALINDI

 Turnuvanın yönetimi tarafından yapılan açıklamada Hemsley’in final maçında yer almayacağı belirtilerek şöyle denildi:

“Hayranlara mümkün olan en iyi etkileyici boks etkinliklerini getirmeye çalışırken dövüş sonrası olayın bazı izleyicileri rahatsız etmiş olabileceğini kabul ediyoruz ve bu olayın Kingpyn dövüş gecelerinden beklenen standartları karşılamadığını takdir ediyoruz. Yayın sırasında bulunan herkesten özür dileriz. Olaya karışan dövüşçü final etkinliğinde görünmeyecek ve bokstan biraz uzaklaşmaya karar verdi.”