Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gaziantep'te, seyir halindeki kamyon yoldaki araçlara çarptı. Meydana gelen feci kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında meydana geldi. Bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. İlk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 1

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 2

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep Valisi Kemal Çeper, Nurdağı ilçesinin Sakçagözü Mahallesi'nde, D-100 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında freni patlayan kamyonun 3 araca çarpması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 16 vatandaşın da yaralandığını açıkladı.

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 3

VALİ ÇEPER, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

Yolun trafiğe kapatıldığını ve ilgili tüm ekiplerin olay yerinde gerekli önlemleri aldığını aktaran Çeper, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 4

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 5

Gaziantep'te katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var - Resim : 6