Gece evinde tuvalete kalkan kadın, banyoya adım attığında klozetin içinde kendisine bakan yaratığı görünce bir hışımla dışarı geri kaçtı

Gece tuvaletinde yılan bulan bir kadın, yaptığı korkunç keşfi kayda alıp sosyal medyada paylaştıktan sonra herkesi korku sardı. Kadının paylaşımına çok sayıda yorum gelirken kullanıcıların çoğunda yepyeni bir korku uyandırdı. Ancak kadın, insanları sakinleştirmek için bunun son derece nadir bir durum olduğunu, 30 yıldır yaşadığı evde ilk defa böyle bir olay yaşadığını söyledi.

Louisiana'lı bir kadının gece tuvalete gidip tuvaletinde bir yılan bulduğu görüntüleri sosyal medyada paylaştıktan sonra pek çok insanı korkutmayı başardı. KSLA tarafından bildirildiğine göre, Çarşamba günü sabah saat 1:30 civarında, Steve's Snaketuary'den Steve Kennedy, Shreveport'taki bir evde tuvaletten bir yılanı çıkarmak için çağrıldı. Tuvaleti parçalarına ayırıp top pitonu olarak tanımladığı yılanı yakalamayı başardı.

EVCİL BİR YILAN OLMASINDAN ŞÜPHELENDİ

Kennedy, genellikle evcil hayvan olarak tutuldukları için top pitonlarının zehirli veya tehlikeli olmadığını vurguladı. Bu yılanın kaçmış bir evcil hayvan olduğundan şüphelendi. Birkaç kullanıcı, Snaketuary'nin Facebook sayfasında olayı anlattıktan sonra, şimdi tuvaletlerinde yılan olup olmadığını kontrol edecekleri yorumunu yaptı.

"30 YILDIR İLK KEZ YAKALIYORUM"

Bir kullanıcı, "Gecenin bir yarısında en büyük korkularımdan biri bu" dedi. Ancak Kennedy, okuyuculara tuvalette yılan bulmanın son derece nadir olduğu konusunda güvence verdi. Facebook gönderisine, "30 yılı aşkın süredir ilk kez yılan yakalıyorum!"