Geceliği 63 bin TL'lik otelde kabus dolu saatler! Süper zenginler neye uğradıklarını şaşırdı

İtalya'nın Sicilya adasında yer alan ve The White Lotus dizisinin de çekildiği otel, süper zenginlerin katıldığı bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Ancak oteldeki düğün organizasyonu sırasında klimaların bozulması nedeniyle mahsur kalan konuklar saatlerce zor anlar yaşadı. Otel, geceliği 2100 euroluk (63 bin TL) lüks odalarıyla dikkat çekiyor.

Geceliği 63 bin TL'lik otelde kabus dolu saatler! Süper zenginler neye uğradıklarını şaşırdı

İtalya'da geceliği 2100 euro olan lüks otelde yaşanan skandal olay ülke gündemine bomba gibi düştü. Süper zenginlerin buluştuğu bir düğün organizasyonuna ev sahipliği yapan otelde, klimaların bozulmasıyla konuklar mahsur kaldı. Organizasyonda baygınlık geçirenler oldu.

Klima sistemi arızalanınca birçok konuk, 46 dereceyi bulan sıcaklıkta fenalaştı. Konuklardan ABD'li girişimci Tyler Peters, düğünü yönetmesi planlanan rahibin baygınlık geçirdiğini ve bir aile üyesinin onun yerine geçtiğini söyledi.

Peters, “Klimaların hepsi bozuktu. Konuklar arasındaki bir doktor, kalp krizi geçirebilir” endişesiyle rahibin başından ayrılmadı” dedi.

Mutfakta çalışan şeflerin de bayıldığı aktarıldı.

14. yüzyıldan kalma tarihi bir binada bulunan oteldeki çalışanların büyük çabası sonucu, diğer konuklarla gelin ve damat düğünü büyük sağlık sorunları yaşamadan atlattı, ama saatlerce çok zor anlar yaşadı.

İtalya'nın 23 kenti, son günlerde rekor üzerine rekor kıran sıcaklar nedeniyle alarmda. Katanya havalimanında geçen hafta çıkan yangın sıcakların daha da artmasına ve birçok turistin bölgede mahsur kalmasına yol açtı.