Gelen telefonda şoke oldu! 9 yıl önce kaçırılan motosikleti başka ilde bulundu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde motosikleti çalınan Maruf Naz, müjdeyi 9 yıl sonra gelen telefonla aldı. Naz'ın motoru Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulundu.

Gelen telefonda şoke oldu! 9 yıl önce kaçırılan motosikleti başka ilde bulundu

Nusaybin'de ikamet eden Maruf Naz, 2015 yılında yaşanan hendek olaylarından dolayı, mekmleketini terk edip ailesi ile birlikte Kızıltepe ilçesine yerleşti. Naz'ın şehirden gitmesini fırsat bilen hırsızlar, adamın motosikletini çaldı. Hendek olaylarının bitmesi ile evine dönen Maruf Naz, motosikletinin çalındığını fark edip durumu hemen polise ihbar etti. Ekipler, motosikleti bulmak üzere çalışma başlattı.

9 YIL SONRA GELEN TELEFONLA ŞOKE OLDU

Çalınan mtosikletinden yıllarca haber alamaya Maruf Naz, motosikletin bulunmasına dair umudunu tamemen yitirmişti ki 9 yıl sonra gelen telefonda sevindi. Kendisini arayan polis memuru, yıllar önce çalınan motosikletinin, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunduğunu söyledi.

Gelen telefonda şoke oldu! 9 yıl önce kaçırılan motosikleti başka ilde bulundu - Resim : 1

"EMNİYETTEN ALLAH RAZI OLSUN"

Hemen yola çıkıp Ceylanpınar ilçesine giden Naz, motosikletine kavuştu. Polis ekiplerine teşekkür eden adam motosikleti bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Arkadaşlar bana güzel bir haber verdi. Motosikletim bulunduğu için çok mutlu oldum. Allah bulanlardan razı olsun. Böyle olayların ortaya çıkması, mağdur olan insanlara sahip çıkılması çok güzel. Emniyetten Allah razı olsun." dedi.

Gelen telefonda şoke oldu! 9 yıl önce kaçırılan motosikleti başka ilde bulundu - Resim : 2

Sevinçli adam, motosikletine atlayarak memleketi Nusaybin'e geri döndü.