Esra Erol yok böyle olay dedirtti: Ali Osman'ın babası, annesinin kaçtığı adamın karısı ile kaçtı!

Esra Erol'ın programına Ali Osman adlı adamın, anne ve babasının başka bir evli çiftle yaşadığı tuhaf ilişki damga vurdu. Osman, annesinin Ramazan isimli bir adama kaçtığını, babasının da Ramazan'ın nikahlı eşi Nurcan'la kaçtığını anlattı.

Esra Erol yok böyle olay dedirtti: Ali Osman'ın babası, annesinin kaçtığı adamın karısı ile kaçtı!

Türkiye, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Ali Osman'ın annesi başka adama kaçınca, babasının da o adamın karısı ile kaçması olayını konuşuyor.

 Programa çıkan 22 yaşındaki Ali Osman anlattıkları ile izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Anne ve babasının evden kaçtığı için yardım isteyen Osman'ın anlattıkları ise pek de alışılmış bir olay değildi.

Annesi ve babası başka bir evli çiftle sırayla kaçtı

Ailesindeki durumu anlatan Osman, "Annem ve babam evli çifte kaçıp, bizi bıraktı" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Genç adam, annesi Aynur'un bir oyun üzerinden tanıştığı Ramazan isimli adama kaçtığını söyledi. 

 Annesinin kaçmasından kısa bir süre daha ilginç bir olay yaşadığından bahseden Ali Osman, "Babam Harun, annemin kaçtığı Ramazan'ın nikahlı karısı Nurcan'a kaçtı" ifadelerini kullandı. Ali Osman'ın annesi Aynur, Ramazan'a kaçarken 8 yaşındaki kız çocuğunu da götürdü. Ali Osman'ın annesi Aynur, Ramazan'a kaçarken 8 yaşındaki kız çocuğunu da götürdüğünü de sözlerine ekledi

Annesinin kaçmasından kısa bir süre daha ilginç bir olay yaşadığından bahseden Ali Osman, "Babam Harun, annemin kaçtığı Ramazan'ın nikahlı karısı Nurcan'a kaçtı" ifadelerini kullandı.

Ali Osman'ın annesi Aynur, Ramazan'a kaçarken 8 yaşındaki kız çocuğunu da götürdü. Ali Osman'ın annesi Aynur, Ramazan'a kaçarken 8 yaşındaki kız çocuğunu da götürdüğünü de sözlerine ekledi.