Genç çocuğun tehlikeli yolculuğu! Ölüme meydan okudu

İstanbul Sultangazi'de bir patenli genç, İETT otobüsünün arkasına takıldı. Hem kendi canını hem de başka vatandaşların canını tehlikeye atan genç, kilometrelerce yolculuk yaptı. O anlar başka araç sürücülerin cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Olay dün akşam saatlerinde Sultangazi’de meydana geldi.

Hem kendi canını hem de başka sürücülerin canını tehlikeye atan genç, İETT otobüsünün arkasına takıldı. Kilometrelerce yolculuk yapan gencin o anları çevredeki vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

“EZİLECEKSİN YA EZİLECEKSİN”

Gencin tehlikeli yolcuğunu çeken bir sürücü, “Arkadaş yapışmış otobüsün arkasına ezileceksin ya ezileceksin ya hiç mi canına acımıyorsun kardeşim" diyerek tepki gösterdi.

“BAK BİRDE EL SALLIYOR ÇOK RAHATLAR YA”

Bir başka sürücü ise "Sultangazi Gazi Mahallesi yine patenli bir genç İETT otobüsünün arkasına yapışmış böyle tehlikeli şekilde yolculuk yapıyor. Allah muhafaza etsin, kaysa bir şey olsa yazık günah. Bak birde el sallıyor çok rahatlar ya” diyerek tepki gösterdi.

Patenli gencin tehlikeli şekilde yolculuk yaptığı o anlar iki ayrı sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken bu duruma aldırış etmeyen gencin ise kaydedildiğini fark edince gülerek el salladığı görülüyor.