Başına gelene inanamayacaksınız

Genç kadın trenle seyahat ettiği sırada neşeli şekilde kahkaha atıyordu. Tam o sırada çenesi yerinden çıkan kadının ağzı açık halde kaldı.

Başına gelene inanamayacaksınız

İnanması güç olay Çin'in güneyindeki Guangzhou Güney Tren istasyonuna giden trende yaşandı. Genç kadın, yolculuk esnasında arkadaşlarıyla birlikte konuşup eğleniyordu. O sırada eğlenen kadın kahkaha atmaya başladı. Bir anda felç olduğunu düşünen kadının çenesi yerinden çıktı.

Kadının arkadaşları hemen trendeki görevlilere haber verdi. Trende yapılan çağrının ardından o sırada yolculuk eden Guangzhou Tıp Üniversitesi'nden Doktor Luo Wensheng, kadını muayene etti. Çenesinin yerinden çıktığını tespit eden doktor, "Doktor olup olmadığını soran bir anons duyduğumda dinleniyordum. Acele ettim ve yolcunun ağzını konuşamadığını veya kapamadığını tespit ettim. Ben de ilk başta felç geçirdiğini düşündüm. Ama kan basıncını aldım, sonra ona bazı sorular sordum ve çenesini gerçekten yerinden çıkardığını öğrendim" dedi.

Uzman olmadığı için sadece ilk müdahalede bulunduğunu ifade eden doktor, ilk denemede başarısız olduğunu ancak ikinci denemesinde kadının çenesini yerine oturtabildiğini açıkladı.

Adı açıklanmayan kadının daha önce hamilelik sırasında çok sık kusma nöbetleri yaşadığı ve o zaman da bir kez çenesinin yerinden çıktığı açıklandı.

Doktorlar, esneme ya da gülme esnasında yerinden çıkan çenenin zaman zaman bu durumu tekrarlayabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Kadının hangi şakaya güldüğü ise Çin medyasında detay olarak verilmedi.