Gitti Burcu, geldi Berrak... Berrak Tüzünataç’ı şoke eden soru!

Flört ettikleri ortaya çıkan Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz’ın ilk kez beraber görüntülendiği gecede neler yaşandı? Berrak Tüzünataç, Berk Suyabatmaz ile ilgili sorulan hangi soru üzerine çılgına döndü?

Burcu Esmersoy’la 15 ay süren evliliğini eylül sonunda noktalayan iş adamı Berk Suyabatmaz, ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’la bir mekanda kameralara yansıdı.

Mekanın önündeki masada oturan ikiliye bir arkadaşları da eşlik etti. Berrak Tüzünataç hararetle bir şeyler anlatırken Berk Suyabatmaz'ın ünlü oyuncuyu merakla dinlemesi dikkat çekti. Masadan zaman zaman kahkaha sesleri yükseldi.

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç, mekan çıkışında flaşlar patlayınca ise içeri kaçtı. Daha sonrasında mekandan ilk çıkan isim Berrak Tüzünataç oldu. Muhabirler Tüzünataç’a Berk Suyabatmaz ile sürpriz yakınlaşmasını kastederek “Hayırlı olsun” derken ünlü oyuncu konuyu değiştirmeye çalıştı.

 “Berk Suyabatmaz ile Burcu Esmersoy’un ayrılık nedeni siz misiniz?” sorusu ise Berrak Tüzünataç’ı çileden çıkardı.

Berrak Tüzünataç’tan sonra mekandan Berk Suyabatmaz çıktı. Geçmişte çapkınlıklarıyla sık sık basına konu olan Suyabatmaz, çıkışta açıklama yapmadı. Bir gün sonra ise ünlü iş adamı “Berrak’la 10 yıldır tanışırız. Bir iki haftadır da görüşüyoruz. Flörtleşme aşamasındayız. Sevgili olursak zaten çıkar el ele poz veririz. Kimseden çekindiğimiz yok. Zaman neyi gösterir, göreceğiz” dedi.

Öte yandan bu sezon Kurşun dizisinde pavyon şarkıcısını canlandırmaya başlayan Berrak Tüzünataç ile Burcu Esmersoy’un arkadaş olması ise dikkat çekti. Sosyal medyadan birbirlerini takip eden iki ünlü kadın sık sık birbirlerinin fotoğraflarını da beğeniyor. Yaşanan son gelişmenin Tüzünataç ve Esmersoy’un arkadaşlığını nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.