Somer Şef'in ikizi ortaya çıktı! Ünlü şefe benzerliğini görenler gözlerine inanamadı! Ayırt etmek imkansız...

Giyim tarzı ve tavırlarıyla "MasterChef Türkiye" yarışmasının sevilen jürilerinden Somer Sivrioğlu'nun tıpa tıp benzeri ortaya çıktı. Ünlü şefin benzerini gören takipçiler, "İkizi olsa bu kadar benzemez" dedi.

Somer Şef'in ikizi ortaya çıktı! Ünlü şefe benzerliğini görenler gözlerine inanamadı! Ayırt etmek imkansız...

"MasterChef Türkiye" yarışmasının jüri üyelerinden biri olan ünlü şef Somer Sivrioğlu, tarzı ve sempatik tavırlarıyla yarışmanın sevilen isimleri arasında yer alıyor. Gençlik yıllarında yönetmen veya yazar olmak istediğini bir röportajında dile getiren ünlü şef, babasının ısrarıyla Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirdi. Mesleğe annesinin restoranında başladığını söyleyen Somer Şef, yaptığı yemekleri annesinin beğenmediğini söylemişti. 

Somer Şef'in, Sydney'de kuzeni ile birlikte 'Efendy' isimli bir Türk restoranı var. Geçtiğimiz günlerde gençlik fotoğrafı ortaya çıkan Somer Şef'i görenler tanıyamamıştı. Somer Şef'in şimdi de ikizi ortaya çıktı. 

"İkizi olsa bu kadar benzemez"

Yapımcı Levent Cengizhan’ı görenler, ünlü şef Somer Sivrioğlu sandı. Vizyona girmeye hazırlanan Yanlış Anlama 2’nin kamera arkası yayınlandı. Yapımcı Levent Cengizhan filminde Soner Divrikoğlu ismi ile Somer Şef’e atıfta bulundu. Benzerliği ile şaşkına çeviren yapımcıyı yolda görenler Somer Şef sanıp fotoğraf çektirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflara kullanıcılar, "İkizi olsa bu kadar benzemez" yorumunda bulundular.

Somer Şef'in ikizi ortaya çıktı! Ünlü şefe benzerliğini görenler gözlerine inanamadı! Ayırt etmek imkansız... - Resim : 1

Somer Şef'in ikizi ortaya çıktı! Ünlü şefe benzerliğini görenler gözlerine inanamadı! Ayırt etmek imkansız... - Resim : 2