Golden Boy Bellingham, Arda Güler’i yere göğe sığdıramadı! “Gerçek bir fenomen, izliyoruz ve büyüleniyoruz”

En başarılı genç futbolcuya verilen Golden Boy ödülünü kazanan Real Madrid’in İngiliz orta saha oyuncusu Jude Bellingham, takım arkadaşı Arda Güler için övgü dolu sözler kullandı. Bellingham, Arda’nın gelecek yıl ödülü kazanabileceğini ifade ederek, "Arda Güler gerçek bir fenomen. Arda'yı antrenmanlarda izliyoruz ve büyüleniyoruz” dedi.

Golden Boy Bellingham, Arda Güler’i yere göğe sığdıramadı! “Gerçek bir fenomen, izliyoruz ve büyüleniyoruz”

Sezon başında Alman ekibi Borussia Dortmund’dan Real Madrid’e transfer olan İngiliz futbolcu Jude Bellingham geçen sezon gösterdiği performansın ardından en başarılı genç futbolcuya verilen Golden Boy ödülünü kazandı.

Golden Boy Bellingham, Arda Güler’i yere göğe sığdıramadı! “Gerçek bir fenomen, izliyoruz ve büyüleniyoruz” - Resim : 1

ARDA GÜLER İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Yıldız futbolcu İtalyan Tuttosport'a aldığı ödül hakkında konuştu. İngiliz futbolcu, "İkinci sırayı alan arkadaşım Musiala'ya selamlarımı gönderiyorum. Gelecek sene için ise üç isim söyleyebilirim. İlk olarak Real Madrid'e transfer olan ancak sakatlıklar sebebiyle henüz maça çıkamayan Arda Güler... Kendisi gerçek bir fenomen. Arda'yı antrenmanlarda izliyoruz ve büyüleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Golden Boy Bellingham, Arda Güler’i yere göğe sığdıramadı! “Gerçek bir fenomen, izliyoruz ve büyüleniyoruz” - Resim : 2

Bellingham gelecek yılki diğer Golden Boy adayları için ise, "Borussia Dortmund'dan eski takım arkadaşım Jamie Bynoe-Gittens ve kardeşim Jobe Bellingham diğer adaylarım. Jobe tıpkı babam gibi sek bir forvet” dedi.

BELLINGHAM PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Sezon başında Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olan Jude Bellingham, İspanyol devinin formasıyla toplamda çıktığı 17 maçta 15 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

ARDA GÜLER OYNAMAYI BEKLİYOR

Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle Real Madrid’de henüz forma şansı bulamadı. Yıldız futbolcunun hazır olduğu ilk maçta forma giyerek süre alması bekleniyor.