Gonca Vuslateri’den akıllara durgunluk veren cinsel ilişki itirafı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, özel hayatı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Vuslateri çocuk sahibi olmak için harekete geçtiğini belirterek, hamile kalmaya çalıştığını söyledi.

Gonca Vuslateri’den akıllara durgunluk veren cinsel ilişki itirafı!

Zaman zaman yaptığı açıklamalar ve tercih ettiği cesur kıyafetlerle gündeme gelen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bu sefer de hamilelik açıklamalarıyla büyük bir yankı uyandırdı. 

‘Cenazemize Hoşgeldiniz’ filmi ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanan  oyuncu Gonca Vuslateri, Re Touch Mag dergisine verdiği röportajda özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. 

"HAREKETE GEÇİYORUM"

Bir hayalini dile getiren Vuslateri “Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede. Cihangir’de böyle 58 kedili, kadife koltukta yaşlanan bir teyze olmamak için harekete geçiyorum” dedi.

"UZUN EVLİLİK TARAFTARI DEĞİLİM" 

Gonca Vuslateri şöyle devam etti:

“Uzun evlilik taraftarı değilim. Ama baba olmayı isteyen bir figürün de yaşamımda olması iyidir. Çünkü ben eksikliğiyle büyüdüm. Bir de kalabalık ev matraktır. Aile kurmak güzeldir. Bir dişi olarak, böyle mucizevi bir tarafımı neden hayata geçiremiyorum diye düşünmüyor değilim.”