Gönül Yazar'dan Rüzgar Mağden hakkında bomba iddialar

Rüzgar Mağden ile olan ilişkisini bitirdiğini açıklayan Gönül Yazar, canlı yayında ilişkisini bitirdiğini açıklayarak bomba açıklamalar yaptı. Yazar, Mağden'i yalancılıkla suçlayarak, "6 ay psikolojik şiddet gördüm. Herkes haklı çıktı, adam yalancıymış" dedi.

Gönül Yazar'dan Rüzgar Mağden hakkında bomba iddialar

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden ile ilk görüntülendiği ve çiftin birlikte olduğunun ortaya çıkması magazin gündeminde bomba etkisi yapmıştı. Yönetmen Rüzgar Mağden ile ilişkisi sırasında sosyal medya hesabını da daha sık kullanmaya başlayan Gönül Yazar'ın, Rüzgar Mağden ile evleneceği iddia edilmişti.

Bir magazin programının canlı yayınına katılan Gönül Yazar, "6 ay psikolojik şiddet gördüm. Herkes haklı çıktı, adam yalancıymış" diyerek Rüzgar Mağdeni kimsenin tanımadığını ancak herkes tarafından tanınmak istendiğini söyledi.

Evinin uzak bir noktada olmasından dolayı taşınmak istediğini ancak parası olmadığını ifade eden Gönül Yazar, Rüzgar Mağden'in asıl adının Ufuk olduğunu ancak onu da mahkeme kararıyla istediği isme çevirmeyi kabul ettiğini kaydetti.

"Küba'ya gidelim!"

Rüzgar Mağden'in kendisine, "Küba’ya gidip yerleşelim" dediğini aktaran Gönül Yazar, "Yabancı dil yok... Arabası yok, benimkini kullanamıyor. Direksiyon dersi almak istedi. Para lazım. Kim ödeyecek bunları? Ben!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Rüzgar Mağden'in kendisine iyi davranması halinde istediklerini yapacağını da söyleyen Gönül Yazar, ilk iki ay birbirlerini çok sevdiklerine inandığını belirtti. Mağden'in internet bağımlısı olduğuna dikkat çeken Yazar, Sinan Çetin'i arayıp yardımcısı olup olmadığını sorduğunu ve olumsuz yanıt aldığını söyledi.

"Psikolojik şiddete maruz kaldım"

Gönül Yazar, daha önce Posta'ya verdiği bir röportajda da Rüzgar Mağden tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını şu sözlerle itiraf etmişti:

Kendisi 'takık' bir insan. Her şeye takıyor. Evdeki yardımcılarıma taktı. Pembe Hanım evden gitsin istiyor. Bu akşam gidecek.

Zaten telefonum onun elinde. İstediğini siliyor, engelliyor. Güya Pembe Hanım dolduruyormuş beni. Niye doldursun ki! Ona da çok nazik davranıyor. Orada bile ayrılıyoruz bakın. Ben ot yiyorum, o et yiyor. Ama Pembe Hanım ona da çok güzel et yemekleri yapıyordu.

Bunlar normal değil ama ne yapayım. 'Yazmasınlar sana, istemiyorum' diyor. Ben de 'İyi birini buldum, bari kaybetmeyeyim' diye boynumu büküyorum.

Başta biliyordu ama son bir buçuk aydır yüksek sesle konuşmaya, bağırmaya, beni azarlamaya başladı. Ben teknoloji özürlüyüm, telefonu iyi kullanamıyorum. Aramalarımı yapıyorum. Whatsapp'a da giriyorum ama çok hakim değilim.

Bir şey gösteriyor, yapamazsam sinirlenip bağırıyor. Benim kafam nelere basıyor, şu telefona da basmayıversin ya! Her şeyi bilen kadın telefonu bilmese ne yazar, yazsa yazsa Gönül Yazar!