Gönül Yazar'a sevgilisinden estetik yasağı

Sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz günlerde yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşadığını açıklamıştı. Estetik yaptırmayı düşünen Yazar'a sevgilisinden estetik yasağı geldi.

Gönül Yazar'a sevgilisinden estetik yasağı

Bir süredir yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşayan Gönül Yazar'ın, 'estetik' operasyon isteği sevgilisinden veto yedi. 2. Sayfa programının haberine göre, Rüzgar Mağden, Yazar'ı "Ben seni her halinle seviyorum" diyerek estetik fikrinden vazgeçirdi.

Gönül Yazar kendisinden 32 yaş küçük sevgilisine olan aşkını, "Biz ikimiz bu yolda yürümeye karar verdik. Biz birbirimizden başkasına bakmayız, çok aşığız. Annelerimiz ve babalarımız öldü. Hayatta kimseye ona güvendiğim kadar güvenmedim. 21 yıldır hayatımda kimse yoktu, 21 yıldır tavana bakıyordum. Şimdi ise telefona bakıyorum. Ben böyle aşk görmedim, çok seviyorum onu. İkimiz de evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum. İçimizdeki hisler bilinmediği için bazı yorumlar yapılabilir. 'Benden bıkar mısın?' ded dün akşam, ben ondan bıkar mıyım? Bıkmam... Ayrılır mıyım, ayrılmam. Biz sadece birbirimizi aldatırsak bu ilişki biter." sözleriyle anlatmıştı.