Göztepe ayrılığı resmen duyurdu! Yıldız futbolcu Norveç ekibine kiralandı

Trendyol 1.Lig ekibi Göztepe, Michee Ngalina'nın sezon sonuna kadar Norveç ekibi FK Haugesund’da kiralandığını açıkladı.

Göztepe ayrılığı resmen duyurdu! Yıldız futbolcu Norveç ekibine kiralandı

Gelecek sezon Trendyol Süper Lig’de mücadele etmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız veren Göztepe’de kadro yapılanması sürüyor.  Sarı-kırmızılılarda yabancı kontenjanında yer açmak için Michee Ngalina ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Michee Ngalina'nın sezon sonuna kadar Norveç ekiplerinden FK Haugesund kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Göztepe’ye Colorado Springs Switchbacks FC’den transfer olan Michee Ngalina, sarı-kırmızılı formayla toplam 16 maça çıkarken 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

GÖZTEPE’NİN TRANSFERLERİ

Göztepe yaz transfer döneminde Taha Altıkardeş, Mame Diouf, Tarkan Serbest, Ahmet Ildız, Fıratcan Üzüm, Ali Dere, Ogün Bayrak, Lasse Nielsen, Kubilay Kanatsızkuş, Loura Bayere Junior, Ibrahima Diallo, Maseusz Lis, Celil Yüksel, Chidindu Lucky Ihejirika, Billal Messaoudi, Ümit Akdağ, Anthony Dennis ve  Ege Yıldırım'ı kadrosuna kattı.